Övernattningslägenhet

 

 

 

För föreningens medlemmar finns tillgängligt en gästlägenhet/övernattningslägenhet som kan korttidshyras för att nyttjas av tillfälliga gäster m.m.

Lägenheten som är på 2 rum och kök och finns i port 19 är enkelt utrustad med plats för 4 pers. Sängkläder och städning ingår ej utan här gäller samma regler som för föreningslokalen (Se nedan). Kan endast hyras av boende i föreningen över 18 år.
Bostadsrättsinnehavaren bär det totala ansvaret fullt ut.

Kostnad

300 kr per dygn för 2 personer
500 kr per dygn för 4 personer
Deposition 500 kr för iLoqnyckel kommer att tas ut för er som inte redan har en

För att hyra denna lägenhet, kontakta Måniqua Lövegard på mejl: moniqua@flygaren1.se
eller på telefon:
070-540 93 00

Ordningsregler

Boende är ansvarig för aktiviteterna i lokalen och blir ersättningsskyldig för de saker som eventuellt skadas eller förstörs. Skador på lokal och lösöre skall ovillkorligen rapporteras till lokalansvarig senast vid nyckelns återlämnande. Om större skada uppstår kontakta fastighetsjouren omedelbart. Telenummer 020-54 40 22.

Det åligger också den person som hyr föreningslokalen att se till att de personer som vistas i lokalen inte för väsen och stör övriga medlemmar i föreningen genom att var högljudda på vår gemensamma gård. Respektera dina grannars nattsömn.

Lokalen skall återlämna i städat skick, om så ej sker kommer kostnaden för städningen att debiteras den boende som hyr lokalen.

Missbruk av de regler som gäller av vår gemensamma föreningslokal kommer att innebära att möjligheten att ånyo få hyra lokalen är förbrukad.